مشاوره حقوقی رایگان - پزشکی قانونی لواط

سلام
ما دو نفریم و یا نفر دیگه از ما شاکیه که باهاش لواط کردیم ولی خب ما از خودمون خاطرجمع بودیم برای همین بدون اینکه چیزیو گردن بگیریم رفتیم آزمایش پزشکی قانونی الان جواب اومده ولی به ما نمیگن تنها چیزی که گفتن اینه که شاکی هم باید بیاد خون بده
من از چند نفر سوال کردم یه عده میگن روتینش همینه یه عده میگن وقتی جواب مثبت باشه اینجوریه
الان تکلیف چیه

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید منتظر بمانید آن را که حساب پاک است از محاسبه چه باک دارد