مشاوره حقوقی رایگان - انحصار وراثت

با سلام و خسته نباشید . آیا درخواست انحصار وراثت در شهری دیگر بجز شهری که صاحب ملک زندگی و فوت کرده امکان دارد و بدون شناسنامه و مدارک لازم یکی از وراث و بدون اطلاع ایشان امکان دارد و آیا می شود نسبت به گواهی انحصار وراثت در هر زمان اعتراض کرد در صورتی که کلاهبرداری شده باشد. با سپاس فروان از توجه شما

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

برای انحصار وراثت باید به شورای حل اختلاف آخرین محل متوفی مراجعه شود. پاسخ به سایر سوالات شما مستلزم داشتن اطلاعات بیشتر است. مثلا کلاهبرداری تعاریف و شرایط خاصی دارد و به هر چیزی کلاهبرداری نمی گویند. بهتر است حضوری به یک وکیل مراجعه کنید یا این که یک وکیل در آخرین محل زندگی متوفی بگیرید تا پیگیری لازم را انجام دهد.

پرسشگر :

با تشکر

یک وکیل

به شورای حل اختلاف آخرین محل اقامت متوفی مراجعه نمایید . نسبت به گواهی حصر وراثت هم امکان اعتراض وجود دارد