مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو لیزینگی

با سلام بنده یه خودرو از یه نفر گرفتم که گفت دو قسط از اون مونده و من کل پول ماشین دادم بعد متوجه شدم کل اقساط خودرو پرداخت نشده و داخل قول نامه هم ذکر شده چنانچه فروشنده اقساط خودرو پرداخت نکنه کلیه خسارت عدم پرداخت بر عهده فروشنده هست و بنده پول کافی هم ندارم که اقساط پرداخت کنم بعد شکایت حالا ماشینم توقیف شده لطفا راهای قانونی شکایت این اقای که کلاهبرداری کرده

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

پیشنهاد می کنم به وکیل مراجعه کنید زیرا این امر تخصصیست بزرگوار