مشاوره حقوقی رایگان - انحصار وراثت

با سلام، پدر من دوساله فوت کرده و یک زمین از خودش برای وراث که مادر، چهار خواهر و پنج برادر است جا گذاشته، بجز یکی از برادران مابقی حاضر به فروش زمین نیستند، اگر مابقی خواستار زمین خود باشند چه اتفاقی می افتد؟ آیا به تنهایی میتواند تقاضای انحصار وراثت بکند؟ و اینکه زمین چگونه تقسیم میشود اگر وراث زمینشان را بخواهند نه پولش را.
در ضمن قسمتی از زمین با ارزشتر است یعنی بر خیابان است که زمین مغازه حساب میشود تقسیم چگونه انجام میشود.

پاسخ ها :

یک وکیل

ابتدا باید انحصار وراثت انجام دهید و اگر درخصوص تقسیم توافق نکردید از طریق دادگاه باید انجام دهید