مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری لیزینگ خودرو

با سلام
بنده سال 1394 اقدام به خرید یک دستگاه خودرو پژو پارس از طریق آگهی روزنامه به صورت لیزینگ و اقساطی نمودم. و در زمان مقرر برای دریافت خودرو به آدرس لیزینگ مراجعه کردم، که متوجه شدم کلاهبرداری شده، وی متواری شده. حالا پس از 4 سال کلاهبردار دستگیر شده.
حالا سوالم این است که در سال 94 من مبلغ 12500 میلیون تومان به عنوان قسط اول پرداخت کردم و قیمت خودرو همراه با سودش 40 میلیون تومان بود.
حالا پس از 4 سال قیمت خودرو از 2 برابر هم بیشتر شده. میخواستم بدانم که در صورت برگرداندن وجه اولیه همان 12500 میلیون تومان پرداخت میگردد؟ یا بازگشت وجه به نرخ روز خودرو و مبلغ واریزی محاسبه میشود؟
با تشکر. ممنون میشم سوال من پاسخ دهید.

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

تاخیر و تادیه به شما تعلق می گیرد نگران نباشید