مشاوره حقوقی رایگان - مهريه

سلام
وقتتون بخير
من مهريه ام كه ٥١٤ سكه بود رو ١٥ مرداد گذاشتم اجرا
همسرم حساب بانكيش كه حدود يك ميليارد پول داشت رو ١٧ مرداد خالي كرده و يه ماشين حدودا ٣٠٠ میليوني تاريخ ١٩ مرداد به نام خواهرش كرده
قبل از اون هم دوتا خونه و يه ماشين به نام مامانش كرده بود كه مربوط به دوران عقدمون بود ولي مي شه اثبات كرد كه خونه پولش از حساب شوهرم پرداخت شده
دادگاه حكم داده كه ٥١٤ سكه بايد بده ولي بيست روز وقت داده براي تجديد نظر
خواستم بدونم بعد از اينكه حكم قطعي بياد مهريه قسط بندي مي شه يا بايد يك جا پرداخت كنه
مي تونه سند و مدرك ساختگي بياره كه اين پولا مال من نبوده و ...
و راه فراري داره كه ادعاي اعسار كنه يا نه

ممنونم

پاسخ ها :

یک وکیل

شما باید با تامین خواسته اموال را توقیف میکردید الان همه چیز بستگی به تشخیص قاضی دارد