مشاوره حقوقی رایگان - اثبات ذینفع بودن

باسلام وسپاس بابت پاسخگویی
بنده برای اجرت المثل ایام تصرف زمین کشاورزی شکایت کردم وزمین در مرحله انحصاروراثت هست اما قاضی عدم ذینفع بودن رو تشخیص ودادخواستم رد کرده واعتراض زدم ومنتظرجوابم .
درنظرکارشناسی هم سهم الارث همه رو باقیمت گذاری مشخص کرده وسهم هرکس به صورت متراژ و ارائه سند مشخص نشده ایابعد تفکیک باید شکایت کنم یاصرف اینکه وارثم و زمین کارشناسی شده میتونم به شکایتم ادامه بدم؟
دراینصورت چگونه ذینفع بودن خودم اثبات کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه به نتیجه نرسید امکان دادخواست مجدد وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما به عنوان مالک مشاعی میتوانید اجاره المثل را مطالبه کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. ابتدا باید گواهی انحصاروراثت بگیرید و گواهی صادر شود بعد شکایت نمایید .

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام
کاربر گرامی حتی درصورت عدم تقسیم ترکه و در مرحله رسیدگی بودن با ارائه گواهی حصروراثت سمت و ذینفع بودن شما نسبت به اجرت المثل ایام تصرف به نسبت سهم الارثتان محرز می باشد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

برای پاسخ صحیح به پرسش شما لازم است که مدارک شما مطالعه شود

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اسناد و مدارک شما باید بررسی گردد با این حال با ارائه گواهی انحصار وراثت ذینفع بودن شما در زمین مشخص می گردد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به استناد گواهی حصر وراثت ذینفع می باشید نیاز به بررسی دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام مدارک و مستندات شما نیاز به بررسی بیشتر دارد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

اول باید باید مدارک مربوط به مالکیت متوفی و گواهی حصر وراثت ارائه کنید

هدی فرخی

سرکار خانم هدی فرخی :

بايد ابتدا گواهي حصر وراثت را دريافت نماييد

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

صرف گواهی حصروراثت کافیست
ولی شمامیتونین درصورت عدم افراز و درصورت اختلاف بین ورثه تقاضای دستورفروش بدین

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

دادخواست مطالبه اجاره المثل بدهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بعد از گرفتن گواهی حصر وراثت دوباره می تونید دادخواست اجرت المثل مطرح کنید البته مدارک دال بر مالکیت مورث هم باید داشته باشید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام
نیاز به رویت رای دادگاه.
اگر مدارک مالکیت مورث بر زمین کشاورزی را دارید و انحصار وراثت نیز صادر شده است می توانید دادخواست مطالبه اجرت المثل دهید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر قدرالسهم برای شما تعیین شده ذینفع تلقی میگردید