مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند از فروشنده

سلام. من چند ماه پیش از شخص یه ماشین خریدم مدارک منو گرفت گفت میرم برات وکالت میزنم بعد چند ماه امروز فردا می‌کنه دفتر قضایی از فروشنده و صاحب پلاک شکایت کردم هیچ کدومشون در شورا حل حاظر نشدن شورا هل اختلاف پرونده رو به داد گاه فرستاده هنوز دادگاه جوابی نداده الان صاحب پلاک به یک نفر دیگه وکالت داده و میگه این شخص ماشین رو نسیه فروخته و سند دست اون شخصه منم رای اون شخص وکالت زدم و اون شخص هم میگه چک طرفی که ماشین رو بهش فروختم پاس نشده وکالت ماشین رو به اسمم زدم میرم درخواست توقیف ماشین رو میدم لطفاً منو راهنمایی کنید. ممنون میشم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما ابتدا علیه فروشنده اظهارنامه دهید سپس دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دادگاه می توانید دعوای خود را پیگیری کنید.
جلسه رسیدگی به شما ابلاغ خواهد شد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

مشکل شما با این مشاوره دو خطی حل نمی شود باید وقت حضوری بگیرید یا تلفنی مشاوره بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر قرارداد شما مقدم برای سایر قرارداد ها بوده میتوانید اثبات مبایعه‌نامه خود الزام به تحویل ماشین را بخواهید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. آیا مبایعه نامه تنظیم کرده اید یا خیر اگر تنظیم کرده اید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی تقدیم دادگاه محل نمایید .

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام
کاربر گرامی دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و فک پلاک بطرفیت فروشنده و مالک رسمی خودرو مطرح نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و فک پلاک

را از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی

بطرفیت فروشنده ثبت و پیگیری نمایید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به طرفیت فروشنده و مالک الزام به تنظیم سند مطرح نمایید

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

شکایت شما درسته وباید برپایه پرونده کیفری و کلاهبرداری ازطریق سو استفاده ازنفس اشخاص باشه

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام وقت بخیر
نمی تواند اینکار را انجام دهد شما زودتر خریداری کرده اید

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام از طریق دادگاه می توانید دعوای خود را پیگیری کنید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

دادخواست تنظیم سند ارایه دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام اگر شما خود را از مالک ماشین این یا شخصی که حق فروش آن را داشته است خریداری کرده اید و تمام شروط قرارداد را انجام داده اید می توانید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و تعویض پلاک بدهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام پرونده هایی که ایادی متصرف چه ملک باشد چه خودرو متعدد است باید دادخواست به درستی مطرح شود و بررسی ماهیتی میطلبد بدون حضور وکیل شانسی ندارید

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

سلام با مراجعه به دفتر خدمات قضایی دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و فک پلاک بطرفیت فروشنده و مالک رسمی خودرو مطرح نمایید

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

دادخواست الزام به تنظیم سند به طرفیت فروشنده ای که شما ماشین را خریده اید تنظیم گردد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهارنظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی اسناد و مدارک جهت مشاوره متناسب با موضوع خواهد بود

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام نظر به اینکه سوال مطرح شده نیازمند جزئیات بیشتری است بنابر این می توانید از طریق تماس تلفنی جزئیات را مطرح نموده تا ضمن مشاوره ای دقیق و کارشناسی شده به شما بتوانیم در جهت بهره مندی از سایر خدمات حقوقی مانند تنظیم شکوائیه ، دادخواست و لوایح دفاعیه فنی و تخصصی به شما کمک و مساعدت نمائیم. موفق باشید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی تنظیم نمایید