مشاوره حقوقی رایگان - روند پرونده

سلام این یعنی چی ?
11-دستور قضایی مبنی بر احضار متهم و ارسال پرونده نزد دادستان جهت ملاحظه و اظهار نظر و ارسال رونوشت دستور به مرجع انتظامي و استخراج پرونده با وصول نتيجه و استعلام و اعاده پرونده و اقدام پيرو سابقه و بايگاني پرونده و بمحض وصول پاسخ /اوراق مورد مطالبه و تجديد وقت نظارت و ثبت پرونده و اقدام و ثبت لايحه و انضمام در پرونده و دفتر پرونده ثبت جهت ملاحظه به نظر برسد و رفع نقص پرونده و لف پرونده ها در تاریخ 1401/12/13 صادر گردید
12-پرونده در تاریخ 1401/12/13 جهت انجام دستور قضایی به پايگاه (5) پنجم پاوا فاتب ارسال شد

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

پرونده شما جهت بررسی و رفع نقص رسیدگی میشود و در دادسرا قرار. نهایتا صادر میکردد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
النهایه توسط دادسرا قرار نهایی صادر خواهد شد.

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام
کاربر گرامی پرونده‌ای نظر قاضی رسیدگی کننده ناقص و جهت رفع نقض تحقیقات دستورات قانونی لازم داده شده است

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

درود
با انتخاب پنل مشاوره تلفنی برقرار نمائید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

پرونده در دست بررسی و تکمیل تحقیقات است و نظر نهایی اعلام میگردد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
یعنی پرونده در حال بررسی و رفع نواقص است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام در نهایت توسط دادسرای محترم قرار نهایی صادر می گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

پرونده در حال بررسی

و رفع نواقص است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اگر حساس هستید حضوری به شعبه مربوطه مراجعه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام پرونده در حال انجام تحقیقات مقدماتی دادسرا میباشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

توسط دادسرا قرار نهایی صادر خواهد شد.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

چندپرونده باهم ادغام شدندوپرونده جهت تکمیل تحقیقات به آگاهی رفته است چون هنوز تکمیل نشده

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

سلام روندکاری پرونده هست و ابلاغ محسوب نمی شه

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. توضیح کامل نفرمودید . لیکن گویا دو یا بیشتر پرونده با موضوع و طرفین واحد یا شکاتمتعدد علیه یک متهم بوده که پرونده ها لف هم شده است تا رسیدگی واحد انجام شود . دستورات قاضی به اداره آگاهی صادر وارجاع شده است . بهتر است حضوری به شعبه مراجعه و از دستورات قاضی آگاه شوید .

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

پرونده‌بنظر قاضی رسیدگی کننده ناقص و جهت رفع نقض تحقیقات دستورات قانونی لازم اتخاذ شده است

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام نظر به اینکه سوال مطرح شده نیازمند جزئیات بیشتری است بنابر این می توانید از طریق تماس تلفنی جزئیات را مطرح نموده تا ضمن مشاوره ای دقیق و کارشناسی شده به شما بتوانیم در جهت بهره مندی از سایر خدمات حقوقی مانند تنظیم شکوائیه ، دادخواست و لوایح دفاعیه فنی و تخصصی به شما کمک و مساعدت نمائیم. موفق باشید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در خصوص دعوی شما هنوز تکیل تحقیقات صدور نگرفته است و موارد مذبور از امور مربوطه به شعبه است و ارتباطی با شما ندارد