مشاوره حقوقی رایگان - شرایط سنی استخدامی

سلام،من 46 سال سن دارم با مدرک ارشد،متاهل وداری یک فرزند 5 سال در موسسه مددکاری تحت نظارت بهزیستی کار کردم و14 سال مجوز مهد کودک تحت نظارت بهزیستی داشتم الان امکان شرکت من در آزمون با توجه به سابقه وشرایط سنی وجو دارد،ممنونم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شرایط ازمون را باید از ارگان مربوطه و پشتیبانی سایت مربوط به همان ارگان ببینید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما بستگی دارد که چه آزمونی مد نظر شما باشد مثلاً برای گرفتن پروانه وکالت تا سن 50 سالگی می توانید اقدام به گرفتن پروانه نمایید در خصوص مشاغل دولتی سن 46 سال قادر به شرکت در آزمون نیست

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام
کاربر گرامی به دفترچه استخدامی و ارگان مربوطه مراجعه فرمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بستگی به شرایط ارگان مربوطه دارد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

معمولا سازمانهای دولتی تا 35 سال استخدام می کنند اما بخش خصوصی میتواند تا 50 سال هم استخدام کن

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام هر آزمونی شرایط خاص خود را دارد به دفترچه آزمون استخدامی مراجعه نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شرایط هر آزمون استخدام با دیگری متفاوت است در کل دفترچه آن آزمون را با دقت بخوانید تا به جواب برسید

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

سلام ادارات و نهادهای دولتی سن استخدامی پایین تر است شرایط سنی بستکی به شرایط استخدامی نهاد و اداره مربوطه دارد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام ؛؛؛

از ارگان مربوطه پیگیری کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بستگی به آیین نامه استخدامی ارگان مربوطه دارد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

از اداره مربوطه پیگیری کنید ادارات رویه های متفاوتی را دنبال می‌کنند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام در بخش خصوصی امکان استخدام وجود دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه خیر
به آئین نامه استخدامی ارگان مربوطه مراجعه نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دفترچه استخدامی و ارگان مربوطه را ملاحظه نمایید

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام نظر به اینکه سوال مطرح شده نیازمند جزئیات بیشتری است بنابر این می توانید از طریق تماس تلفنی جزئیات را مطرح نموده تا ضمن مشاوره ای دقیق و کارشناسی شده به شما بتوانیم در جهت بهره مندی از سایر خدمات حقوقی مانند تنظیم شکوائیه ، دادخواست و لوایح دفاعیه فنی و تخصصی به شما کمک و مساعدت نمائیم. موفق باشید.