مشاوره حقوقی رایگان - نحوه صحیح محاسبه سر رسید اقساط دین محکوم شده بعد از صدور حکم جدید

با سلام و تشکر فراوان
بنده در حکمی از دادگاه به تاریخ تنظیم 25.9.1397 ( بیست و پنج آذر ماه پارسال ) محکوم به پرداخت 12 عدد سکه تمام بهار آزادی به عنوان پیش قسط و هر 4.5 ( چهار و نیم ماه ) یک عدد سکه تمام بهار آزادی از بابت اقساط شده بودم. و مجبور به پرداخت 13 عدد سکه تا به امروز شدم از آنجایی که حکم به تاریخ بیست و هفت مرداد ماه امسال تغییر کرده و طبق حکم جدید بنده میبایست سه عدد سکه تمام بهار آزادی به عنوان پیش قسط و هر هشت ماه یک عدد سکه از بابت اقساط پرداخت کنم. لذا خواهشمندم زمان اولین سر رسید قسط بنده را محاسبه یه روش محاسبه یا رفرنس جهت پیدا کردن اصل قانون بفرمایید. متاسفانه در دادگاهی پرونده به جریان میباشد که در مدت زمان اندکی که با دادگاه ارتباطی ناخواسته پیدا کردم به کررات جابجایی نیرو به علت تخلفات شغلی دیده میشود . در حق بنده نیز کم بی عدالتی نشده . خیلی سعی کردم عین قانون در این خصوص پیدا کنم موفق نشدم به ناچار زحمت به شما دادم . با تشکر فراوان

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

این موضوع از وظایف اجرای احکام مدنی می باشد به اجرای احکام مدنی مراجعه کنید