مشاوره حقوقی رایگان - بیمه تامین اجتماعی در خصوص پرسنل پاره وقت و مشاوره ای

با سلام
یکی از پرسنل شرکت از سال 70 تا 72 بصورت پاره وقت زمان دانشجویی کاراموز مشغول بکار بوده و از سال 73 تا 79 ثابت و تمام وقت بوده و بعد از 28 سال رفته اداره کار شکایت کرده و تقاضای احتساب بیمه در زمان کار پاره وقتش شده . این در شرایطیست که بیمه نامبرده از 73 تا 79 طبق قانون کار اقدام شده .
1- آیا شکایت نامبرده قابل پیگیری و وجاهت قانونی دارد ؟ چون در 25 تا 30 پیش هیچ الزامی در خصوص بیمه کار پاره وقت نبوده و چند سالیست برای مشاغل پاره وقتم باید بیمه کرد . 2- برای جلسه هیئت تشخیص چطوری باید در این پرونده به نفع کارفرما دفاع کرد ؟
با تشکر مدیر اداری شرکت

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بله دارد- هیات تشخیص به نفع کارگر رای می دهد