مشاوره حقوقی رایگان - شراکت چندین ساله با برادر و پدر و ندادن حق و حقوق

با سلام
شوهر بنده سالهاست با پدر و برادرانش در کار سنگفروشی شراکت دارند و در این سالها هیچ حق و حقوقی به او داده نشده است جز میزانی پول که صرف خورد و خوراک او شده است، اکنون که همسر من تقاضای کرده یکی از ده ها خانه که برادر بزرگتر و پدرش به نام خود با ترفند مال من و تو ندارد خریده اند به نام او بزنند با دعوا و فحش به من و خانواده من روبرو شده که موجبات طلاق ما نیز شده است، میگویند اگر حق تو را بدهیم زنت میگیرد.
شوهر من نمی‌داند با شکایت میتواند چیزی ثابت کند و حقش را بگیرد.

پاسخ ها :

یک وکیل

بستگی به دلایل و مدارک اثبات شراکت و حق و حقوق دارد