مشاوره حقوقی رایگان - نشر اکاذیب

من یک فایل صوتی را برای شریکم فرستادم و او این فایل را برای شخص ثالثی که خطاب من در فایل بود فرستاده حال ان شخص ثالث صرف همین فایل صوتی از من به جرم نشر اکاذیب شکایت کرده ، آیا من فایل صوتی را باید انکار کنم ؟ یا اینکه صرفا یک فایل صوتی که برای شریکم فرستادم و او انرا برای شخص ثالث فرستاده میشود بنده را به جرم نشر اکاذیب محکوم کنند ، بافرض اینکه حتی شریک من میتوانسته ان صدا را مخفیانه ضبط کند و ارسال کند .

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

فایل صوتی می توانید از قرائن و امارات قضایی تلقی می گردد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
ضبط صدا جزء قرائن ودرکنار سایر دلائل قابل استناد می باشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
این جرم نکات تخصصی دارد که اگر به آن نکات اشاره کنید تبرئه خواهید شد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ضبط صدا جزء امارات و قرائن می باشد در کنار سایر دلایل بررسی میشود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادگاه انرا استماع میکنید ولی در کنار دلایل دیگر تصمیم میگیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اگر فایل صدا ، فقط برای دو نفر ارسال شده باشد اصلا نشر اکاذیب نیست . جرم نشر اکاذیب ، دارای شرایطی است که باید تمام شرایط محقق بشود تا جرم محقق بشود

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام ضبط صدا جز امارات و قرائن میباشد و در کنار سایر دلایل مورد بررسی قرار می گیرد