مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

باسلام. من و همسرم 10ساله که ازدواج کردیم حالا بدلیل یسری اختلافات میخوام از ایشون جدا بشم. علارقم اینکه درامد ماهیانه همسرم ماهی 15الی 20میلیون هستش اما بدلیل اینکه شغلشون ازاده هیچ مدرکی برای اثباتش ندارم علاوه بر این چند ملک (3دنگ) هم بصورت قولنامه ای به نام ایشون هستش حالا سوال من اینه 1- در صورت درخواست مهریه ایا مهریه من اقساطی میشه؟ اگر بخوام مهریه امو یکجا بگیرم چیکار باید بکنم در ضمن مهریه من 414 سکه و یک سفر حج هستش 2- ایا میتونم از طریق توقیف این املاکی که گفتم مهریه امو یکجا بگیرم 3-درصورتی که بخواد مهریه امو اقساطی بده حدود هر قسط چه قدر رو چند وقت یکبار میشه؟ اخه من هیچ درامدی ندارم میخوام از طریق مهریه امرار معاش کنم و زندگیمو بگذرونم ممنون از پاسخ گوییتون.

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

در صورت اثبات متمول بودن زوج امکان دریافت یک جای مهریه وجود دارد

یک وکیل

امکان توقیف ملکی که سند رسمی آن به نام زوج نیست وجود ندارد اما میتوانید اموال مذکور را به اجرای احکام معرفی کنید یا وقتی ادعای اعسار کرد جهت رد ادعا به قاضی دادگاه اعلام کنید. درصورت اثبات اعسار بستگی به تشخیص قاضی و توان شما جهت دفاع مبلغ اقساط تعیین میشود لذا بهتره وکیل بگیرید