مشاوره حقوقی رایگان - تعهدات فروشنده در مبایعه نامه

یک واحد اپارتمان به صورت کلید آماده از سازنده ای خریدم چون سیستم پکیج و تعدادی شیرآلات نصب نشده بود شفاها اعلام کرد چون سرقت شده از واحد برداشته شده زمان تحویل کلید کامل خواهد شد ولی در قول نامه به عنوان توضیحات چیزی یادداشت نشده الان زمان تحویل کلید هست دبه کرده که نمیزنم وسایل گرون شده من ضرر زیاد کردم چه باید بکنم الان؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست الزام به انجام تعهدات را ارایه کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مفاد قرارداد حائز اهمیت است مگر خلاف آن ثابت شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بلافاصله اظهارنامه مبنی بر تسلیم مورد معامله ارسال نمایید

و سپس دادخواست الزام به تسلیم مورد معامله و خسارت وجه التزام روزانه تأخیر در انجام تعهد ( اگر در قرارداد خسارت وجه التزام ذکر شده باشد ) یا مطالبه خسارت تأخیر طبق نظر کارشناس رسمی را مطرح نمایید و لایحه دفاعیه دقیق تنظیم و ارسال نمایید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

دادخواست الزام به ایفای تعهدات قراردادی با معرفی شهود و سایر ادله

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا تامین دلیل کنبد تا میزان ضررو زیان وارده کارشناسی شود و سپس دادخواست مطالبه ان را دهبد

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

دادخواست الزام به ایفای تعهد نمایید و شهودی که از معامله اطلاع داشتند را معرفی نمایید . جهت مشاوره و تنظیم دادخواست از طریق مشاوره ارتباط برقرار نمایید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

اگر قید نشده است نمی توانید او را ملزم نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. طرفین ملزم به تعهداتی هستند که در قرارداد ذکر کرده اند . اگر در قرارداد تعهدی ذکر نشده ملزم به انجام آن نیستند . با وکیل حضوری مشورت نمایید امکان اثبات ادعا باشهادت شهود وجود دارد . تشخیص با قاضی رسیدگی کننده است.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
چون کسری اقلام و شرط خرید آن اقلام توسط فروشنده در مبایعه نامه قید نشده خودتان باید تهیه نمایید یا در دادگاه گفته های فروشنده را با شهادا شهود ثابت نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام میتوانیم با استناد به شهادت شهود و مدارک و مستندات خود دادخواست مناسب‌ طرح نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر شاهد دارید در اینخصوص الزام به ایفا تعهدات نمایید

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام... مفاد قرارداد ملاک عمل است... در فرض سکوت، عرف محل شاخص تفسیر اراده طرفین می باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چون مرقوم ننموده اید باید به شهادت شهود استناد نمایید

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام نظر به اینکه سوال مطرح شده نیازمند جزئیات بیشتری است بنابر این می توانید از طریق تماس تلفنی جزئیات را مطرح نموده تا ضمن مشاوره ای دقیق و کارشناسی شده به شما بتوانیم در جهت بهره مندی از سایر خدمات حقوقی مانند تنظیم شکوائیه ، دادخواست و لوایح دفاعیه فنی و تخصصی به شما کمک و مساعدت نمائیم. موفق باشید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا در این خصوص اظهارنامه ای به ایشان ارسال و سپس دادخواست الزام به ایفای تعهدات قراردادی را تنظیم نمایید