مشاوره حقوقی رایگان - سلام. بعد از مرگ پدر خرج و مخارج فرزند با چه کسی است؟

زنی 39 ساله هستم 7سال پیش شوهرم فوت کرده و دخترم که الان 9سال داره پیش خودم بوده خانواده شوهرم هم همین طور دست و پا شکسته مبالغ ناچیزی به حساب دخترم واریز میکردند که اصلا کفاف هزینه های دخترم نبود و خودم مجبور بودم خرج کنم و پدر شوهرم بازنشسته آموزش و پرورش هست و از نظر مالی مشکلی ندارند ولی من اجاره نشین هستم و کل مخارج زندگی با خودم هست و از عهده من خارج هست ولی آنچنان که وظیفشون هست عمل نمی‌کنند من چجوری میتوانم خرج و مخارج دخترم را تمام و کمال از پدر شوهرم بگیرم ؟ قبلا از راهنمایی هاتون تشکر میکنم

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام دادخواست مطالبه نفقه علیه پدر شوهر مطرح نمایید