مشاوره حقوقی رایگان - سن استخدام

با عرض سلام، با توجه با اینکه در شرایط آزمون استخدامی نوشته حداکثر 40 سال،آیا من که الان 40 سال و 10 ماه دارم میتونم در آزمون شرکت کنم؟؟؟ و آیا در قانون تفاوتی بین 40 سال و 40 سال تمام هست؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله تفاوت است به صرف آنچه در سوال آمده است خیر نمی‌توانید
مفاد دفترچه باید بررسی گردد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
منظور 40 سال تمام هست

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

نوشته 40 تا تاریخ فلان از آن تاریخ یک روز بیشتر شود رد می کنند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام رویه ادارات مختلف یکسان نیست در این مورد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر چهل سال بیشتر باشد قبول نمی کنند.

کبری پیرداده بیرانوند

سرکار خانم کبری پیرداده بیرانوند :

سلام ، منظور 40 سال تمام است ، اگر فرزند دارید از سن شما کم میشود .

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام
کاربر گرامی خیر امکان شرکت وجود ندارد جهت اطمینان بیشتر به دفترچه استخدامی مراجعه نمایید

مهدی نجف نژاد

جناب آقای مهدی نجف نژاد :

غایت مد نظر هست تااولین روز 50 سالگی امکان ثبت نام دارید

مهدی عابدمسرورخواه

جناب آقای مهدی عابدمسرورخواه :

درود برشما خیر نمیتوانید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام هر مشکل در دفترچه استخدامی آمده است مطابق آن عمل نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دفترچه استخدامی را مجددا مطالعه بفرمایید در صورتی که معیار 40 سال تمام باشد بنظر بتوانید در آزمون شرکت کنید اما قبل از هر اقدامی بهتر است از ارگان مربوطه کسب اطلاع کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام.شرایط که می فرمایید 40 سال است . جنابعالی بالای 40 سال سن دارید. یعنی حضرتعالی وارد 41 سال شده اید.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

از ارگان مربوطه سوال شود.

یک وکیل :

با سلام از ا گان مربوط سوال بفرمایید

یک وکیل :

با سلام
با توجه به نص قانون 40 سال تمام مد نظر است .

الهه یارلو

سرکار خانم الهه یارلو :

به نظر می‌رسد نمیتوانید

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام... مقصود قانون گذار، 40 سال تمام می باشد.. ضمناً اگر آگهی استخدامی، برخلاف قانون، استخدام را به سن خاضی مقید کرده باشد، در دیوان عدالت اداری، قابل شکایت و قابل ابطال می باشد

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام نظر به اینکه سوال مطرح شده نیازمند جزئیات بیشتری است بنابر این می توانید از طریق تماس تلفنی جزئیات را مطرح نموده تا ضمن مشاوره ای دقیق و کارشناسی شده به شما بتوانیم در جهت بهره مندی از سایر خدمات حقوقی مانند تنظیم شکوائیه ، دادخواست و لوایح دفاعیه فنی و تخصصی به شما کمک و مساعدت نمائیم. موفق باشید.