مشاوره حقوقی رایگان - خودرو دو تکه

سلام من خودرویی رو خریداری کردم یه عنوان یک گلگیر رنگ که هر کاری کردیم فروشنده حاضر به رفتن پیش کارشناس رنگ نشد من هم بر حسب اعتماد این خودرو رو از این اقا خریدیم داخل قولنامه قید شده که خودرو از همه لحاظ به رویت خریدار در امده و جای اعتراضی نیست وقتی به تعویض پلاک مراجعه کردم متوجه دوتیکه بودن اتاق از عقب شدم یک اظهار نامه برای فروشنده فرستادم برای فسخ و بیست و چهار ساعت مهلت برای برگشت وجه دادم و دادخواست تامین دلیل دادم و خودرو مورد بازدید کارشناس رسمی دادگستری قرار گرفت و دو تیکه بودن خودرو ثابت شد و پس از ان دادخواست تایید فسخ فرستادم وقتی هم بهشون اطلاع دادم که شکایت میکنم گفتن من نوشتم خودرو مورد رویت خریدار قرار گرفت و گردن من نیست و کلا ده روز دستشون بوده خودش هم وکالت داشته از صاحب پلاک و میگویند گردن ایشون نیست چون نوشتن خودرو به رویت خریدار در امده ایا با توجه به اینکه این عیب از عیوب. پنهان خودرو است این جواب برای دادگاه و قاضی منطقیست ؟
و قولنامه دست نویس و دست خط خود فروشنده است و دو شاهد زیر قولنامه را امضاع کرده که یکی از طرف بندع و دیگری از طرف فروشنده میباشد
سوالم از شما وکلای محترم این است که این نوع پرونده ها ایا در یکی جلسه تمام میشود با توجه به شفافیت موضوع ؟
وایا طرف حق اعتراض و تجدید نظر دارد ؟
واینکه ایا ادعاشون برحسب اینکه از گردنه ایشون رده چون در قولنامه قید شده که خودرو از همه لحاظ به رویت خریدار در امده و جای اعتراضی نیست درست است ؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام.رای دادگاه قابل تجدیدنظر است. اگر امکان تعویض پلاک باشد .مفاد وشرایط قولنامه ملاک عمل است . به هرحال تشخیص و رای قضات و رای قطعی ملاک عمل است.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام به نظر می‌رسد این سوال نیست و پرونده کامل را در این جا مطرح کردید نیاز به مشاوره دارید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بستگی به تشخیص دادگاه دارد و رای صادره قابل اعتراض است