مشاوره حقوقی رایگان - جعل اسناد عادی

بنده برای شخصی کار لوله کشی انجام داده ام
یه متن بصورت تایپی نوشتم و بیرون دادم چاپش گرفتند با این مضمون که : آقای x مبلغ دو میلیون به بنده بدهکاره و حداکثر تا 15 مرداد 1401 بایستی با بنده تسویه کند در غیر اینصورت باید روزانه مبلغ صد هزار تومان وجه التزام به بنده پرداخت کند.
نامبرده شکایت کیفری کرده و ارجاع به کارشناس خط داده شده.
کارشناس نظر داده : روزانه مبلغ صدهزارتومان وجه التزام بعد از امضا نامبرده به سند عادی اضافه شده.
سوال ؟ مگه میشه! مگه داریم ! من اصلا و ابدا چنین کاری نکردم و جعلی انجام ندادم که ایشون چنین نظری دادند.
توروخدا راهنماییم کنید
شده آش نخورده و دهن سوخته.

پاسخ ها :

عارفه بابائی

سرکار خانم عارفه بابائی :

درود تشخیص جعل از روی متن تایپی امکان نداره.ایا شما بحث ضمانت اجرای ووجه التزام را بصورت دستنویس الحاق کردید؟

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اسناد و مدارک شما نیازمند بررسی است و در کنار این بررسی اسناد باید اظهارات شما چه به صورت حضوری یا تلفنی اخذ و سپس راه حل قطعی خدمت شما ارائه شود