مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت از حق

داماد ما که در طبقه دوم منزل پدری زندگی میکرده بعد از مشاجره با خواهرم و تهدید از خونه خارج میشه و چون پدرم خونه نبوده خواهرم از ترس در رو قفل میکنه و به دروغ بهش میگه که بابام در رو قفل کرده تا بترسه و نیاد اون هم از پدرم شکایت کرده به عنوان ممعانت از حق که رای منع تعقیب صادر شد اعتراض کردند میخواستم بدونم دادگاه تجدید نظر اگر حکم حبس تعزیری بده درجه چند شاملش میشه (البته پدرم استشهاد محلی دارن که اون تاریخ شهرستان دیگه ای بودن)

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر منع تعقیب صادر شده دادگاه کیفری به اعتراض رسیدگی میکند نه تجدیدنظر و اگر اعتراض را وارد تشخیص داد پرونده را به دادسرا برمیگرداند