مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند

من و همسرم ب مشکل خوردیم و الان می‌خواد که حضانت دخترم رو از من بگیره دخترم پنج ماهش باید چیکار کنم آیا همچین کاری میتونه بکنه؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

حضانت دخترتان تا هفت سالگی با مادر است و بعد از ان در صورت اثبات صلاحیت با پدر است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضانت تا 7 سالگی با مادر است .
مگر اینکه مادر صلاحیت نگهداری فرزند خود را نداشته باشد که در این صورت پدر می تواند حضانت را از مادر سلب کند.
توجه داشته باشید دادگاه حضانت دختر پنج ماهه را به راحتی به پدر نمی دهد.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

حضانت تا7سال بامادر است مگر پدر دلایلی برعدم صلاحیت مادردر دادگاه ارائه دهد در غیر اینصورت خیر

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام حضانت فرزند تا 7 سالگی با مادر است مگر عدم صلاحیت ایشان اثبات شود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر حضانت اطفال تا 7 سالگی با مادر است و بعد از آن ا اختلافی در حضانت وجود داشته باشد دادگاه به اختلاف رسیدگی می‌کند ممکن است کما فی السابق با مادر باشد یا به پدر واگذار شود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

حضانت فرزند تا هفت سالگی با مادر است مگر عدم صلایت اخلاقی یا روانی وی اثبات گردد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

حضانت تا 7سالگی برعهده مادر است مگر اینکه صلاحیت نداشته باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام حضانت تا 7  سالگی با مادر می باشد مگر خلاف آن ثابت شود

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

سلام حضانت فرزند تا 7سالگی با مادر می باشد.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

حضانت فرزند تا هفت سالگی با مادر است مگر اینکه پدر عدم صلاحیت مادر در نگهداری فرزند راثابت کند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر حضانت دختر و پسر تا 7سال با مادر است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
حضانت فرزندتان تا 7 سالگی با شماست نگران نباشید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که زوجه باشید تا سن 7 سالگی حق حضانت با شماست.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حضانت‌ تا پایان 7 سالگی با مادر است و پس از آن تا بلوغ با پدر است نفقه در هر صورت با پدر است دادگاه مکلف است مصلحت طفل را مدنظر قرار دهد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام

طفل تا 7 سالگی با مادر می باشد اما پس از 7 سالگی تا زمان بلوغ حضانت به پدر منتقل می شود ماده 1169 قانون مدنی در این باره بیان می دارد:حضانت فرزند دختر و پسر تا سن هفت سالگی با مادر است و از آن پس ، با پدر است. سن بلوغ برای دختران 9 سال قمری و برای پسران 15 سال قمری می باشد.پس از اینکه کودک به بلوغ رسید از حضانت خارج می شود و خود می تواند تعیین کند که با کدام یک از پدر و مادر زندگی کند.
نکته:بر اساس ماده 1169 قانون مدنی،در صورتی که بعد از 7 سالگی فرزند در خصوص حضانت وی بین پدر و مادر اختلاف رخ بدهد، دادگاه بر اساس مصلحت کودک تصمیم گیری کرده و به تشخیص خود، حضانت را به پدر یا مادر واگذار می کند که کاملا در این مرحله، صلاح طفل در نظر گرفته می شود

مریم گنجی

مریم گنجی :

درود
حضانت وفق قانون تا هفت سالگی فرزند با مادر است مگر در صورت اثبات عدم صلاحیت مادر.‌‌..
در صورت ضرورت ازمشاوره تلفنی بهره بگیرید

یک وکیل :

با سلام حصانت فرزند تا هفت سالگی با مادر می باشد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. حضانت فرزند مشترک تا 7 سال تمام با مادر است. مگر این که از سوی دادگاه سلب حضانت شما گرفته شود . البته سلب حضانت مادر شرایط خاص دارد . ازجمله خدای ناکرده فساد اخلاق، معاشرت های خلاف شرع وعرف جامعه،اعتیاد و.... که انشاالله شامل شما نیست.

حمید ایرانپور

جناب آقای حمید ایرانپور :

حضانت دخترتان تا هفت سالگی با مادر است و بعد از ان در صورت اثبات صلاحیت با پدر است

روح الله مشتاق زاده

جناب آقای روح الله مشتاق زاده :

ابتدا باید خودتان رامعرفی کنید.زوج هستید یا زوجه؟؟

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

حضانت کودک تا7سالگی با مادر مگر عدم صلاحیت نگهداری مادر اثبات شود

عبدالصمد محمدی مقدم

جناب آقای عبدالصمد محمدی مقدم :

حضانت فرزند تا 7 سالگی با مادر است مگر اینکه مادر به علت خاصی مثل اعتیاد یا ناراحتی روحی روانی شدید یا فساد اخلاقی یا ..... صلاحیت نگهداری بچه را نداشته باشد.

محمدجواد بابایی

جناب آقای محمدجواد بابایی :

باسلام، طبق قانون بطور کلی حضانت تا هفت سال با مادر و پس از آن با پدر است مگر در صورت اثبات عدم صلاحیت هر کدام از والدین که در این صورت دادگاه باتوجه به مصلحت طفل حضانت را به دیگری میدهد .
لازم به ذکر است در صورت اعطای حضانت ، حق ملاقات برای والد دیگر محفوظ است

مینا احمدی

مینا احمدی :

حضانت فرزند تا ٧ سالگي با مادر هست مگر به دلايلي عدم صلاحيت مادر در دادگاه اثبات شود

یک وکیل :

با سلام
حضانت طفل چه پسر و چه دختر تا 7 سالگی قانونا با مادر است و تا سن بلوغ با پدر و پس از بلوغ اختیار با فرزند خواهد بود که نزد کدام یک از والدین زندگی نماید.

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

حضانت فرزند تا 7سالگی برعهده مادر است درصورت نیاز به اطلاعات تکمیلی پنل مشاوره تلفنی را انتخاب کنید

الهه یارلو

سرکار خانم الهه یارلو :

سلام
حضانت فرزند (دختر و پسر) تا 7 سالگی با مادر است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

حضانت طفل تا 7 سالگی با مادر است مگر عدم صلاحیت اثبات شود

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام... اگر مادر طفل باشید، تا زیر 7 سال، اولویت با شما می باشد مگر خلاف آن ثابت شود و یا دعوی لغو حضانت پذیرش شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اصولا خیر تا 7 سالگی حضانت با مادر است

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام خیر حضانت طفل شیرخوار را به پدر نمیدهند

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام نظر به اینکه سوال مطرح شده نیازمند جزئیات بیشتری است بنابر این می توانید از طریق تماس تلفنی جزئیات را مطرح نموده تا ضمن مشاوره ای دقیق و کارشناسی شده به شما بتوانیم در جهت بهره مندی از سایر خدمات حقوقی مانند تنظیم شکوائیه ، دادخواست و لوایح دفاعیه فنی و تخصصی به شما کمک و مساعدت نمائیم. موفق باشید.