مشاوره حقوقی رایگان - مختومه شدن پرونده به دلیل اجرای حکم

سلام من از یه نفر بابت ضرب و جرح عمدی شکایت کرده بودم بعد از دو سال دادگاه بلاخره حکم به پرداخت دیه داد و متهم درخواست اعسار کرد
و دادگاه برای چند ماه دیگه نوبت رسیدگی داده
امروز برای من یه ابلاغیه آمده که ظرف مدت 3روز به اجرای احکام مراجعه کنم و تو سایت ثنا که نگاه کردم زده بود مختومه شدن پرونده به دلیل اجرای حکم معنی این جمله یعنی چی؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

مطالب درج شده در سایت مربوط به دفتر شعبه است و می بایست حضوری مراجعه نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

شما نباید اطلاع رسانی پرونده را مد نظر قرار دهید این چیزی نیست که به شما ارتباط پیدا کند چرا که مسائل مهم و موارد مهم پرونده به شما ابلاغ می‌شود و نیازی نیست همیشه چک کنید اطلاع رسانی را

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام احتمالا دیه را به حساب اجرای احکام واریز نموده است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق شعبه اجرای احکام پیگیری کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال شما به شکل ناقص بیان شده است و مشخص نیست که سوال شما دقیقا چیست تا بتوان پاسخی در خور را ارائه داد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

یعنی اعسارش را قبول نکردند برو پیگیری کن در اجرای احکام