مشاوره حقوقی رایگان - اجاره خودرو

قصد دارم برای امر خیر و ایجاد اشتغال برای فردی ، یک خودرو به نام خود خریداری و به او امانت دهم تا از درآمد حاصل از مسافرکشی بخشی را بعنوان اجاره خودرو یا استهلاک تدریحی قیمت خودرو به من پرداخت نماید لیکن نگران این هستم که در صورت تصادف منحر به جرح یا فوت (و خدای ناکرده فرار از صحنه) عواقب آن گریبانگیر خودم گردد .راهکار قانونی این مشکل چیست؟ آیا اگر قراردادی با گواهی امضای محضری برای قرارداد اجاره تنظیم کنیم برای انتقال مسئولیت های قانونی از موجر به راننده (مستاجر) کفایت میکند؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بهتر است ماشین به نام آن شخص باشد ولی در قالب قراردادی این موضوع را متذکر شوید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در قراردادی ذکر شود که ماشين از چه تاریخی در تصرف ایشان است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

تنظیم قراردادهای اجاره حتما توسط وکیل صورت گیرد و باید شرایط دو طرف لحاظ شود و مشخص شود انتظارات هر یک چیست و تمام حالت های نقص فنی . فسخ قرارداد . تصادفات و همه چی در آن قید شده باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید قراردادی بین خود تقسیم کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی به شرطی که اولا گواهی نامه داشته باشد ثانیا از سلامت روان او مطمئن شوید