مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری. جعل. خیانت در امانت

فروش مال غیر.ماشینم رو دادم اجاره و مستاجر فروخته لذا طرف تمام مشخصاتش جعلی بوده.و ماشین رو به شخص دیگری فروخته و ادعا دارد که100 میلیون پول داده.اونم سکه ن پول نقد.خودم حکم توقیف ماشینو گرفتم .الان چیکار کنم که رفع توقیف خودرو رو بگیرم و ماشینم رو ببرم

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام مرجع قضایی باید ماشین را به شما تحویل دهد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
با در دست داشتن دستور مقام قضایی می توانید به کلانتری محل وقوع جرم مراجعه نموده و در صورت تائید نسبت به آزاد سازی ماشین خود اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق مرجعی که دستور توقیف داده پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به همان مرجع صادرکننده حکم توقیف مراجعه و پیگیری نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق مرجعی که دستور توقیف داده پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر موضوع اتهام منتفی شود و شکایت ساکی خصوصی نباشد قابل رفع توقبف است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید در دادگاه صالح نسبت به جعل و فروش مال غیر شکایت کنید تا اثبات شود.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

شکایت نمایید و متعاقبا نسبت به رفع توقیف اقدام کنید