مشاوره حقوقی رایگان - الزام به ایفای تعهد

با سلام و خسته نباشید بنده یک ملکی را بر اساس یک مبایعه نامه خریداری نمودم این ملک دارای بدهی بانکی می باشد که در یکی از ماده های مبایعه نامه در مشاور املاک ذکر کردیم که بدهی بعهده فروشنده می باشد اما فروشنده از پرداخت آن سر باز می‌زند در مبایعه نامه زمان پرداخت این بدهی مشخص نکردیم سوال: 1 چگونه اقدام به طرح دعوی کنیم؟ 2 آیا مطالبه خسارت و حق الوکاله و... را میشود مطرح کرد؟ با تشکر

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

با سلام
مشخص نکردید که آیا آپارتمان هست یا چه ملکی . آیا قرارداد پیش فروش است یا ملک قدیمی بوده است . نیاز به توضیح بیشتر دارد

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
باید الزام به فک رهن و تنظیم سند رسمی کنید فروشنده را و کلیه خسارات قابل مطالبه است .