مشاوره حقوقی رایگان - دزدی

پسرم درحالی موتور یه آشنایی رو بر میداره میبره. که توحال خودش نبوده. بعد چند ساعت میاره میده به صاحب موتور. اونم زنگ میزنه گشت میاد پسرم رو میبره .وبعدش دادگاه. و بلافاصله زندان. صاحب موتور رضایت داده. اما میگین تا روز دادگاه باید صبر کنیم. رای دادگاه چی میتونه باشه. سابقه هم نداره

پاسخ ها :

یک وکیل

قابل پیش بینی نیست

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
چنانچه همچنان بازداشت هستند این بازداشت غیرقانونی است و باید تبدیل به قرار خفیف تر شود , در خصوص ماهیت دفاع خاص خود را دارد.