مشاوره حقوقی رایگان - افزایش اجاره مستاجر جدید

با سلام و تشکر
اگر مستاجر قبلی با میل خودش بلند شود، ایا مالک میتواند برای مستاجر جدید بیشتر از 25درصد افزایش اجاره اعمال کند یا در این مورد هم دولت دخالت میکند؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر به هر مبلغی که به توافق برسند می تواند اجاره دهد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در این خصوص حکم خاصی وجود ندارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به قرارداد جدید دارد اجباری نیست
می‌تواند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در اجاره جدید با توافق طرفین اجاره‌بها تعيين میشود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

هر مقداری که بخواهد می تواند تعیین کند.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر بر مبنای توافق و قیمت منطقه ای است

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام ،،،طبق مصوبه ستاد کرونا، چنانچه املاک مسکونی مورد اجاره در مدت زمان تمدید قرارداد اجاره مورد معامله به شیوه رسمی و قطعی معامله شده باشد و ملک به مالک دیگر منتقل شود در صورت خواسته مالک جدید جهت تخلیه ملک بایستی تا حداکثر دو ماه از تاریخ عقد قرارداد رسمی فرصت تخلیه ملک را خواهد داشت لازم به یادآوری است در تمامی موارد فوق چنانچه مستاجر قادر به پرداخت و یا بستن قرارداد جدید نباشد و مبلغ اجاره افزایشی را قبول نکند موظف است تا در اسرع وقت ملک را تخلیه نماید. همچنین طبق مرجع صالح رسیدگی اگر مستاجر در مدت زمان اجاره به تعهدات خود پایبند نباشد و حقوق موجر را تضییع نمایند مشمول مصوبه کرونا نخواهد شد. ضمن اینکه در صورت عدم تخلیه برای شهرهای تهران و البرز بمیزان 25 درصد و شهرهای دیگر 15 درصد به میزان اجاره اضافه میگردد .