مشاوره حقوقی رایگان - متهم و مجرم

تفاوت متهم و مجرم چیه ایا تفاوت باعث تغییر در تصمیم قاضی داره

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تا زمانی که حکم قطعی صادر نشده متهم قید می شود و بعد از صدور حکم قطعی مجرم محسوب می شود.
تفاوتی ندارد.

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

متهم شخصی است که هنوز در مرحله اثبات جرم است و مجرم شخصی است که گناهکار محسوب می شود و جرم او اثبات شده است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود متهم هنوز جرمش به اثبات نرسیده است
اما مجرم محکوم شده و قابل مجازات است
موضوع نیازمند بررسی است …

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

در دادسرا همه متهم هستند و هیچ کس مجرم نیست تا زمانی که دادگاه حکم محکومیت برای شما صادر کند در این حالت شما از متهم به مجرم تغییر میکنید خیر اثبات جرم است که اهمیت دارد وگرنه خود لفظ در وادی عمل تفاوتی نمیکند چه باشد متهم یا مجرم

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شما باید با استناد به مفاد مبایعه‌نامه و تنظیم لایحه دفاعیه دقیق از خود دفاع نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
متهم به کسی گفته می‌شود که جرم وی اثبات نشده است و طبیعتا مجازاتی برای وی در نظر گرفته نشده است اما مجرم به شخصی گفته می‌شود که جرم وی توسط قاضی رسیدگی‌کننده به اثبات رسیده است و بایستی مجازات را تحمل کند.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

متهم هنوز جرمش ثابت نشده ولی مجرم ثابت شده