مشاوره حقوقی رایگان - وکیل

باسلام
پول شخص متوفی بطور غیر قانونی قبل از فوت از حساب خارج شده (متوفا مریض بوده و در بیمارستان قرنطینه بوده در همین زمان توسط همسرمتوفا پول برداشت شده)
الان ورثه وکیل گرفته اند تا پیگیری کند
اما وکیل امده میگه قانونی برداشت شده ریس بانک گفته وکالت تمام آورده شده و پول برداشت شده درصورتی که ورثه مطمعن هستند غیر قانونی برداشت شده و وکیل هیچ مدرکی نمیاره که ورثه متوجه بشن قانونی پول برداشت شده
و میگه بانک که همه اسناد پرونده رو به من نشان نمی دهدآیا این حرف صحت داره؟
ورثه احتمال میدن وکیل دروغ میگه
ورثه دقیقا چه سندی از وکیل درخواست کنن که صحت حرف وکیل برا شون روشن بشه

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. قاضی از بانک می خواهد تمام اسناد مثبته برداشت و مجوزآن را به دادگاه ارائه نماید .