مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو به دلیل سرعت غیر مجاز

سلام وقت بخیر خودروی بنده را به دلیل سرعت غیر مجاز توقیف کردن به مدت یکماه و تنها راه درامدم بوده ایا راهی هست که بتونم زودتر از یکماه از توقیف خارجش کنم ؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید به مرجع دستور دهنده حضوری مراجعه و درخواست خود را مطرح نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به مرجع دستور دهنده حضوری مراجعه و درخواست خود را مطرح نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق مرجع توقیف کننده پیگیری کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اصولا خیر
با راهور رایزنی نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. مقررات راهنمایی رانندگی ملاک عمل است.

الهه یارلو

سرکار خانم الهه یارلو :

از قاضی شعبه درخواست نمایید

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام نظر به اینکه سوال مطرح شده نیازمند جزئیات بیشتری است بنابر این می توانید از طریق تماس تلفنی جزئیات را مطرح نموده تا ضمن مشاوره ای دقیق و کارشناسی شده به شما بتوانیم در جهت بهره مندی از سایر خدمات حقوقی مانند تنظیم شکوائیه ، دادخواست و لوایح دفاعیه فنی و تخصصی به شما کمک و مساعدت نمائیم. موفق باشید.