مشاوره حقوقی رایگان - دیه

درود
شکستی مچ‌ و قوزک پای چپ و دندون عقل پایین سمت چپ و 4 شکستی در مچ دست بهمراه دوعدد پین و پلاک بهمراه جدا شدن زند زیرین از مچ حدودا چقدر دیه خواهد داشت؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین مینماید
جهت محاسبه دقیق باید متن مربوطه نظریه پزشکی قانونی به نظر برسد

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

تعیین میزان دیه توسط‌پزشکی‌‌ قانونی صورت میگیرد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

پزشکی قانونی مقدار صدمات را تعیین کرده و دادگاه با توجه به آن رای را صادر میکند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین میزان دیه با پزشکی قانونی است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تعیین میزان دیه با پزشکی قانونی است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام درصد دیه توسط پزشکی قانونی تعیین خواهد شد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تعیین میزان دیه بسته به تشخیص پزشکی قانونی است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام قابل محاسبه توسط اجرای احکام بعد از طول درمان است

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. با توجه به تعدد آسیب ها و این بعضی از آنها دارای ارش می باشد می بایست نظریه پزشکی قانونی را ملاحظه فرمایید .

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

میزان و درصد دیه را پزشکی قانونی با معاینه دقیق و تخصصی تعیین می کند.ِنگاه قابل محاسبه خواهد بود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود میزان دیه با تشخیص پزشکی قانونی تعیین و ازطریق اجرای احکام محاسبه خواهد شد.

الهه یارلو

سرکار خانم الهه یارلو :

اجرای احکام محاسبه میکند

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام نظر به اینکه سوال مطرح شده نیازمند جزئیات بیشتری است بنابر این می توانید از طریق تماس تلفنی جزئیات را مطرح نموده تا ضمن مشاوره ای دقیق و کارشناسی شده به شما بتوانیم در جهت بهره مندی از سایر خدمات حقوقی مانند تنظیم شکوائیه ، دادخواست و لوایح دفاعیه فنی و تخصصی به شما کمک و مساعدت نمائیم. موفق باشید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
درصد دیه توسط پزشکی قانونی طی گواهی مربوطه به شما اعلام خواهد شد که میزان آن را واحد اجرای احکام مربوطه بعد از اظهارنظر مقام قضایی رسیدگی کننده محاسبه و به شما اعلام خواهد نمود