مشاوره حقوقی رایگان - خفت گیری و آسیب به خودرو

سلام
وقت بخیر
من چند شب پیش با همسرم کنار خیابان با ماشین توقف کرده بودیم که یه خودرو جلو ما پیچید و خواست من به کنار ماشینشون برم من متوجه اقدامشون شدم و سریع در رفتم که یکی از انها به دنبال ماشین من دوید و با ضربه ای محکم به درب صندوق عقب اسیب زد انها مجدد ما رو تعقیب کردن و در یه مکان دیگر اقدام به پرتاب سنگ به خودرو کردند که موجب اسیب به بدنه خودرو شد سوال من اینه چطور میشه در رابطه با موضوع خفت گیری و اسیب به خودرو پیگیری انجام داد

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

می توانید با ذکر پلاک خودرو مذکور درخواست استعلام کنید تا مالک‌ مشخص شود و با شرح ماوقع و با استناد به فیلم دوربین و درخ است تحقیقات محلی و شهادت شهود شکایت خفت گیری و تخریب خودرو را ثبت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ان شخص را میشناسی و یا پلاک ماشین را گرفتید میتوانید علیه صاحب پلاک شکایت مطرح کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام سوالی که فرمودید چندین بعد دارد که باید هر بعد آن را تک تک بررسی کرد چرا که سوال شما یک پرونده کامل است که باید ابعاد و زوایای پیدا و پنهان آن را بررسی کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت خود را ثبت کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به کلانتری مراجعه کنید و علیه صاحب پلاک شکایت مطرح کنید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

جرم تخریب عمدی و خفت گیری و مزاحمت صورت گرفته است که میتوانید با استناد به دوربین های مدار بسته و ارائه شهود یا مایعنات محلی اثبات کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت خود را ثبت کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

درصورت داشتن مدارک ازجمله شماره پلاک خودرو از طریق دفاتر خدمات طرح شکایت نمائید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید تحت عنوان تخریب و مزاحمت از آنان شکایت کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به استناد بازبینی دوربین ها،شهود،پلاک طرح شکایت نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. می بایست شکایت به دادسرای محل تقدیم نمایید و اگر شماره پلاک ماشین متهمین را دارید در شکایت خود ذکر نمایید .

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

خدا را ابتدا شكر نماييد آسيب بدني نديده ايد
و شكايت كيفري در دادسراي محل نماييد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما ابتدا به کلانتری محل مراجعه نمایید شکایت خود را ثبت کنید دوربین های مدار بسته را شناسایی کنید و شکایت خود را ادامه دهید یا در این خصوص وکیل داشته باشید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ،،،

از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت خود را

ثبت و پیگیری کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طزیق محاکم قضایی ودوربینهای مدار بسته شکایت خودرا طرح کنید

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام نظر به اینکه سوال مطرح شده نیازمند جزئیات بیشتری است بنابر این می توانید از طریق تماس تلفنی جزئیات را مطرح نموده تا ضمن مشاوره ای دقیق و کارشناسی شده به شما بتوانیم در جهت بهره مندی از سایر خدمات حقوقی مانند تنظیم شکوائیه ، دادخواست و لوایح دفاعیه فنی و تخصصی به شما کمک و مساعدت نمائیم. موفق باشید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید درخواست تامین دلیل نمایید تا میزان خسارت خودرو شما توسط کارشناس مربوطه معین گردد و سپس شکوائیه مزاحمت و تخریب و مطالبه خسارت به انضمام نظریه کارشناسی را تنظیم نمایید