مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت اقساط وام

با سلام من ضامن وام ازدواج شدم ایشون در پرونده بانک سیصد میلیون سفته دارن. روی سفته اثر انگشت خودش هست ولی امضای متفاوت زده.داخل پرونده 4 نوع امضا زده . اقساط رو نمیده تکلیف چیست؟ ایا از بانک کلاهبرداری کرده؟ ایا با اینکه امضای متفاوت روی سفته زده در اینده میتوان ان را نقد کرد؟

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

امضای متفاوت داشتن موثر در مقام نیست مهم این است که منتسب به فرد باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر جرم کلاهبرداری نیست

ضامن باید مبلغ اقساط را پرداخت نماید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما باید پرداخت کنید بعد به وام گیرنده مراجعه کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

کلاهبرداری نیست ولی اینکه دقیق پس ببریم چه نوع دادخواستی باید ارائه شود پس از رویت اسناد و مدارک است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه خیر کلاهبرداری نمی باشد
شما بعد از پرداخت اقساط می توانید به وام گیرنده مراجعه کنید