مشاوره حقوقی رایگان - معلول خدمتی

سلام.بنده افسر نیروی انتظامی هستم حین مراجعت به محل کار تصادف کردم لگن چپم شکسته پلاتین گذاشتن بعد7ماه بعلت سیاه شدن استخوان سرحفره لگن تعویض مفصل کردم آیا از کار افتادگی یا جانبازی برام شامل میشه مرحله اول معلول خدمتی زدن.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید علت حادثه بررسی شود تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید به تایید کمیسیون مربوطه برسد امکان پذیر است

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. مقررات و تشخیص کمیسیون پزشکی آن نیرو ملاک عمل است. لیکن جانبازی با توجه به این که حین ماموریت نبوده اید بعید است .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جانبازی خیر ولی شما معلول حین خدمت محسوب خواهید شد و به شما غرامت پرداخت خواهد شد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

از اداره مربوطه پیگیری کنید رویه سازمان های مختلف در این زمینه متفاوت است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر جانبازی شامل حال شما نمی باشد . لیکن معلول حین خدمت شناخته خواهید شد و به شما غرامت پرداخت می گردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام تقاضا کنید تا در کمیسیون مربوطه بررسی شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید به تایید کمیسیون مربوطه برسد امکان پذیر است

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام در صورت تایید کمیسیون امکان پذیر است.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید کمیسیون خاص نسبت به موضوع شما بررسی نمایید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

از امور ايثارگران يگان خدمتي سوال فرماييد

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام نظر به اینکه سوال مطرح شده نیازمند جزئیات بیشتری است بنابر این می توانید از طریق تماس تلفنی جزئیات را مطرح نموده تا ضمن مشاوره ای دقیق و کارشناسی شده به شما بتوانیم در جهت بهره مندی از سایر خدمات حقوقی مانند تنظیم شکوائیه ، دادخواست و لوایح دفاعیه فنی و تخصصی به شما کمک و مساعدت نمائیم. موفق باشید.