مشاوره حقوقی رایگان - کیفری

سلام وقت بخیر. طبق قانون جدید مبلغ دیه افزایش پیدا کرده آیا مبلغ دیه توافقی هم افزایش پیدا میکند یا خیر دوم اینکه ما 8 خواهر و برادر هستیم اگر آن 7نفر خواهر و برادرانم رضایت نامه را امضا کننده من به خواسته خود نرسم میتوانم از امضا رضایت نامه حذر کنم یاخیر ممنون از زحمات بیدریغتان

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله امکان پذیر است با یک وکیل مشورت نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

به سوال شما قبلا پاسخ داده شده

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

قبل از اینکه رضایت نامه را امضا کنید باید فکر های خود را بکنید چون پس از امضای آن مخصوصاً اگر محضری یا در محضر دادگاه باشد دیگر نمی توانید از حرف خود و گذشت خود برگردید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مبلغ دیه ، بستگی به مفاد توافق نامه و رضایت نامه و نوع قتل خواهد داشت

بله اگر شما رضایت نامه را امضا
نکرده باشید شما میتوانید پیگیری نمایید البته ابتدا باید نوع قتل مشخص گردد و سپس بر اساس آن اقدام قانونی انجام بدهید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. شما در خصوص حق خود هرگونه تصمیمی را می توانید اتخاذ نمایید .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر هنوز توافق نکردید میتوانید

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

پاسخ داده شد
حتما مشخص کنین حکم قطعی به قصاص بوده یا پرداخت دیه

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سوال شما دقیق طرح نشده است کاربر گرامی لطفا دقت کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

طبق توافق عمل می گردد
چنانچه رضایت نامه را امضا ننموده باشید بله

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

سلام دیه را اگر پرداخت کنند سهم شما به صندوق دولت واریز می شود . بحث رضایت بحثی جداگانه است

الهه یارلو

سرکار خانم الهه یارلو :

درود
اگر اولياي دم متعدد باشند موافقت همه آنها براي قصاص لازم است و اگر همگي خواهان قصاص باشند قاتل قصاص مي شود و اگر بعضي از آنها خواهان قصاص و برخي خواهان ديه باشند، شخص يا اشخاصي که خواهان قصاص‌اند هنگامي مي‌توانند قصاص کنند که سهم ساير اولياي دم را که خواهان ديه هستند بپردازند و اگر بعضي از اولياي دم را که خواهان ديه هستند بپردازند و اگر بعضي از اولياي دم به طور رايگان عفو کنند ديگران مي‌توانند پس از پرداخت سهم عفو کنندگان به قاتل او را قصاص کنند

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام کاربر گرامی سوال شما قبلا پاسخ داده شده است

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام نظر به اینکه سوال مطرح شده نیازمند جزئیات بیشتری است بنابر این می توانید از طریق تماس تلفنی جزئیات را مطرح نموده تا ضمن مشاوره ای دقیق و کارشناسی شده به شما بتوانیم در جهت بهره مندی از سایر خدمات حقوقی مانند تنظیم شکوائیه ، دادخواست و لوایح دفاعیه فنی و تخصصی به شما کمک و مساعدت نمائیم. موفق باشید.

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

بله شما درصورتی که موافق با توافق نباشید میتونید امضا نکنید و هیچ شخص یا مرجعی نمیتونه شما را به امضا کردن یا رضایت دادن اجبار کنه