مشاوره حقوقی رایگان - خلافی خودرو خریداری شده

باسلام خدمت شما مدافعان حقوق ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید
بنده چندوقت پیش یه ماشین خریداری کردم و تمام پول رو پرداخت کردم بعد از وکالت تعویض پلاک فروشنده با چرب زبانی بهم گفت مالیات و خلافی و عوارض را پرداخت کردم منم به خاطر سادگی و دل پاکم قبول کردم وقتی رفتم واسه تعویض پلاک فهمیدم این ماشین 3میلیون خلافی داره وقتی بهش گفتم همش داره بازی در میاره این حرفها منم میخواستم بدونم راهی هست از این شخص شکایت کنم تا سر کس دیگه کلاه نذاره ممنون میشم راهنمایی کنید و راهی جلو پام بگذارید. پیشاپیش از راهنمایی و پاسخ شما صمیمانه تشکر میکنم

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. می توانید مبلغ را پرداخت نمایید. بعد با مدارک و ادله از طریق شورای حل اختلاف محل، وجه پرداختی را با تقدیم دادخواست مطالبه نمایید .