مشاوره حقوقی رایگان - خرید وکالتی موتور

سلام من پارسال یه موتور به صورت وکالتی از یه بنده خدا خریدم یه وکالت یک ماهه بود که من با اون رفتم تعویض پلاک و به نام خودم زدم ولی دیگه با اون وکالت محضر نرفتم که سند محضری هم بگیرم با خودم گفتم که خرج اضافه اس
حالا بعد یه سال میخوام موتور رو بفروشم طرف میگه سند محضری هم میخوام راهی داره که سند محضری رو الان و به نام خودم یا اون طرف بزنم
ممنون میشم راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

با سلام
یا باید فروشنده را پیدا کنی و دفترخانه ببری تا به نام شما انتقال دهد یا اینکه از طریق دادگاه ملزام به انتقال سندش کنی