مشاوره حقوقی رایگان - پس ندادن جیمیل

با سلام

من یک اکانت جیمیل دارم که اکانت بازی کلش و پابجی روش وصله. الان هم کسی که اکانت جیمیل و پابجی و کلش رو داره افزار می‌کنه که می‌دونم اکانت تو هست ولی میگه 300 هزار تومان باید بهم بدی چون منم 300 هزار تومان خریدمش.
از پیام هایی که فرستاده عکس دارم و تو پیام ها اقرار می‌کنه که جیمیل مال منه ولی پس نمیده.

بنظرتون برم پلیس فتا پیگیری میکنن؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اگر سرور در ایران با‌شد قابل شناسایی است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شکایت کنید و از طریق پلیس فتا پیگیری کنید.

الهه یارلو

سرکار خانم الهه یارلو :

سوال خود را شفاف طرح کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. چنانچه ایمیل برای شما است می توانید رمز آن را تغییر دهید. اگر آن فرد از طریق هک جمیل شما را بدست آورده می توانید به دادسرای جرائم رایانه ای شکایت نمایید. از طریق دفاتر خدمات قضایی

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

شکایت کنید و از طریق پلیس فتا پیگیری کنید.

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام
کاربر گرامی امکان پیگیری از طریق فتا وجود دارد

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام نظر به اینکه سوال مطرح شده نیازمند جزئیات بیشتری است بنابر این می توانید از طریق تماس تلفنی جزئیات را مطرح نموده تا ضمن مشاوره ای دقیق و کارشناسی شده به شما بتوانیم در جهت بهره مندی از سایر خدمات حقوقی مانند تنظیم شکوائیه ، دادخواست و لوایح دفاعیه فنی و تخصصی به شما کمک و مساعدت نمائیم. موفق باشید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانید موضوع را از طریق پلیس فتا پیگیری نمایید

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

سلام بله این اتفاق ازطریق پلیس فتاقابل پیگیری هست