مشاوره حقوقی رایگان - شرکت در سایتهای شرطبندی

با سلام
دو سال فعالیت در سایت داشتم و برداشت و واریز داشتم
دو سال هست فعالیتی نداشتم و دیروز این پیام اومده برام
در ضمن حساب های بانکبم هم مسدود نشده
این پیام دیروز اومده و رفتم دیدم این متن بود:
1-پرونده مقید به وقت نظارت به تاریخ 1402/04/29 می باشد
2-پرونده با علت طرح تحقيقات مقدماتي نسبت به اتهام قماربازي در تاریخ 1401/12/21 ثبت گردید
3-پرونده کلاسه .... ردیف فرعی 1 با علت طرح تحقيقات مقدماتي نسبت به اتهام قماربازي در دادسراي عمومي و انقلاب شهرستان اصفهان به تاریخ 1401/12/21 ثبت گردید و با شماره بایگانی 0102511 به شعبه 15 دادياري دادسراي عمومي و انقلاب شهرستان اصفهان (مجتمع 4) ارجاع شد
راهنمایی میفرمایید چه کاری بکنم؟ و با تعهد حل میشه یا خیر؟

پاسخ ها :

شرکت در سایت شرط بندی سایت شرط بندی شرط بندی قماربازی