مشاوره حقوقی رایگان - گمشده

سلام. من رفیقی دارم که ساکن تهرانه اما خودم خیلی وقت هست که از تهران رفتم. از حدود دو روز پیش ازم حلالیت طلبید و خداحافظی کرد که گویا قصد خودکشی داشته. از همون موقع گوشیش خاموشه.
خواستم بدونم من که نسبت فامیلی با این شخص ندارم، چجوری می‌تونم از وضعیت جانی رفیقم مطلع باشم؟
رفیقم هیچکسی رو نداشت...

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. می توانید از پلیس محل خود و بازگو نمودن ماجرا کمک بگیرید .