مشاوره حقوقی رایگان - اعسار مجدد در مرحله اجرای حکم

با سلام خدمت وکلای گرامی
بنده چک برگشتی دارم و اعسار از محکوم به زدم و حکم اعسار در دادگاه بدوی و تجدیدنظر قبول شد و بعد خواهان دادخواست جداگانه مبنی بر دریافت تاخیر تادیه کرد و بنده محکوم به پرداخت تاخیر تادیه شدم و در اخر حکمی که صادر شد این بود که تاخیر تادیه و هزینه دادرسی و حق الوکاله وکیل و نیم عشر دولتی باید پرداخت بشه و اجرائیه صادر شده. بنده باید پیش پرداخت 120 میلیون بدم و تاخیر تادیه بالای دویست تومن میشه که همراه با نیم عشر دولتی تقریبا به اندازه مبلغ چکی هست که من بخاطرش اعسار زدم. اگر این مبلغ رو داشتم که همون موقه میدادم دیگه اعسار نمیزدم. میتونم دوباره برای این اجرائیه (هزینه دادرسی حق الوکاله وکیل تاخیرتادیه نیم عشر دولتی) دادخواست اعسار مجدد بدم؟ دادخواست اعسار من قبول شده اما پیش پرداخت همراه با تاخیر تادیه و نیم عشر دولتی رو نمیتونم بدم چکار کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خسارت تاخیر نادیه از تاریخ اعسار محاسبه نمی شود.
می توانید بابت خسارت تاخیر و... نیز دادخواست اعسار بدهید.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

می توانید به دادنامه اعسار اعتراض کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در خصوص خسارت تاخیر هم دعوای اعسار مطرح و رای اعسار قبلی را ارائه کنید