مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

با سلام یکی از دوستان بنده با خانومی در خیابان که در خیابان به ایشان درخواست کمک میکند آشنا می شود و پس از حرف زدن ایشان ادعا می کنند که مطلقه هستند و از خانه پدری بدلیل اختلافات خانگی فرار کرده اندو.... دوست بنده برای ایشان سوییت اجاره کرده و بدلیل همراه نداشتن مدارک توسط خانوم جهت اجاره ی سوییت مجبور به عقد صیغه ی موقت بصورت رسمی می گردند و با ایشان رابطه جنسی برقرار می کنند چرا که ایشان اذعان داشته بودند چند سالیست طلاق گرفته اند . پس از گذشت دو روز به اصرار ایشان به تماس گرفتن با خانواده و دراوردن ایشان از نگرانی ایشان اقرار می کنند که شوهر دارند و از دست ایشان فرار کرده اند چرا که کتکشان میزده و.... حال به ایشان گفته که برگرده منزل و اگر واقعا نمی خواهد زندگی کند دادخواست طلاق بدهد. حال سوال اینجاست اولا آیا حقی برای شوهرش متصور است که درخواست معاینه پزشکی بکند و این پروسه چه مدت طول میکشه ؟ ایا بعد از گذشت 3 روز رابطه ی جنسی قابل تشخیص می باشد؟اگرجواب مثبت است راهکار چیست یعنی راهی برای گمراه کرده پزشکی قانونی هست ؟آیا مشکل قانونی ومجازاتی برای مرد وجود دارد با علم به بی اطلاعی ایشان از متاهل بودن خانوم ؟ چرا که ایشان دوس ندارد برای هیچکدامشان مشکلی بوجود بیاید . ممنون میشم راهنمایی درست و دلسوزانه ای ارائه بدهید .

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر مرد خبر نداشته که زن متاهل است و عقد موقت رسمی کرده اند مقصر زن متاهل و دفتر خانه است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

با توجه به موضوعیت حساس پرونده و اینکه در حال حاضر یک سری موارد است که باید وکیل از موکل سوال پرسیده بهتر است مشاوره هماهنگ کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اینجا محلی برای ارایه مشاوره های مجرمانه نیست
و برقراری رابطه جنسی به این سرعت نیز جای تا مل دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اقرار به رابطه نکند با توجه به توضیحات ارائه شده موضوع قابل تشخیص نمی باشد.
دوست شما باید ارتباط خود را کامل قطع کند.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی اینجا سایتی در خصوص دریافت مشاوره های حقوقی است و راه های فرار از قانون را آموزش نمی دهیم !!!
فردی که دوست نداشته باشد برایش مشکلی بوجود بیاید از قبل قدم ها و تصمیمات خود را حساب شده بر میدارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در صورت شکایت ممکن است به پزشکی قانونی ارجاع شود و اگر مدت کمی گذشته باشد قابل تشخیص است