مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بر موتور سیکلت

بنده یک موتور سیکلت خریداری کرده ام و متاسفانه قولنامه نگرفته ام از فروشنده. و رسید واریز پول را دارم . موتور یک هفته بعد استعلام گرفتم تا از چند سال قبل شکایت روش هست. هرچه میکنم حالا موتور را تحویل نمیگیرد بنده میتوانم از ایشون شکایت کنم ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر قبل از انعقاد عقد بیع ، موتور توسط مراجع قضایی توقیف شده باشد قرارداد بیع ، قابل ابطال است

و شما باید ابتدا اظهارنامه برای فروشنده ارسال نمایید و بعد دادخواست ابطال را مطرح نمایید و

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
معامله مذبور با توجه به موارد مطروحه قابل ابطال است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

سریعا اظهارنامه نامه فسخ معامله بده اگر پولتو پس نداد ، ازش به اتهام کلاهبرداری شکایت کن بعد دادخواست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید ابتدا اظهارنامه برای فروشنده ارسال نمایید و بعد دادخواست ابطال بدهید معامله در این صورت باطل بوده

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله اگر دلیل کافی برای اثبات ادعا دارید میتوانید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید علیه فروشنده طرح دعوی کنید.

ستاره عارف پور

سرکار خانم ستاره عارف پور :

بادرود وتبریک سال نو...شما ابتدا اظهارنامه رسمی مبنی برتحویل موتور را برای فروشنده ارسال اگر توجهی نکردن مجدداز طریق مرجع قضایی توسط وکیل یا با مشاوره وکیل تنجام دهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

تعویض پلاک و اینکه چه مشکلات قانونی پیش رو هست یک مسئله است و اینکه آیا امکان فسخ وجود داره یا خیر موضوع جداگانه ای است که هر کدام باید بررسی جداگانه و ویژه ای شود

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام
کاربر گرامی مطابق مواد 56 و 57 قانون اجرای احکام مدنی درصورتیکه موتور توقیف بوده باشد هرگونه معامله نسبت به آن باطل است بدوا طی ارسال اظهارنامه ای مراتب را به ایشان اعلام سپس دادخواست اعلام بطلان معامله و مطالبه وجه ثمن مطرح نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. به نظر ابتدا برای ایشان اظهار نامه رسمی از طریق دفاتر خدمات قضایی ارسال و موضوعات را برایش تشریح نمایید . اخطار نمایید نسبت به رفع اثر از شکایت ها و سپس تنظیم سند رسمی موتور اقدام نماید. سپس در صورت عدم انجام خواسته نسبت به طرح دعوی در دادگاه اقدام نمایید،

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ،،،،

از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی

دادخواست ابطال را ثبت و پیگیری نمایید .

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

بله ایشون مجرم هستن و شکایت شما دخالت در اموال توقیف شده هست که قانون براش مجازات درنظرگرفته

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

بستگی به این دارد که چه شکایتی روش هس؟

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

مطابق ماده 56 قانون اجرای احکام مدنی ، هر گونه نقل و انتقال نسبت به مال توقیف شده باطل و بلا اثر است.
می توانید دادخواست اعلام بطلان معامله و مطالبه ثمن بخواهید.

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام با ارسال اظهارنامه رسمی تقاضای وجه پول واریزی را انجام بدید در صورت استنکاف با مراجعه به مراجع قضایی تقاضای استرداد وجه پرداختی و خسارت تاخیر تادیه کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر موتور توقیف بوده واطلاع نداسته ایید موحب بطلان معامله خواهد بود