مشاوره حقوقی رایگان - شکایت روی موتور سیکلت

بنده یک موتور سیکلت خریداری کرده ام و متاسفانه قولنامه نگرفته ام از فروشنده. و رسید واریز پول را دارم . موتور یک هفته بعد استعلام گرفتم تا از چند سال قبل شکایت روش هست. هرچه میکنم حالا موتور را تحویل نمیگیرد بنده میتوانم از ایشون شکایت کنم ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر قبل از انعقاد عقد بیع ، موتور توسط مراجع قضایی توقیف شده باشد قرارداد بیع باطل میباشد
و شما باید دادخواست ابطال اقامه نمایید و

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله اقدام به دادن دادخواست ابطال معامله دهید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام کاربر گرامی سوال شما قبلا پاسخ داده شده است

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. به نظر ابتدا برای ایشان اظهار نامه رسمی از طریق دفاتر خدمات قضایی ارسال و موضوعات برایش تشریح نمایید . اخطار نمایید نسبت به رفع اثر از شکایت ها و سپس تنظیم سند رسمی موتور اقدام نماید. سپس در صورت عدم انجام خواسته نسبت به طرح دعوی در دادگاه اقدام نمایید .

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

فسخ قرارداد بدون مبایعه نامه خیلی مشکل است.ابتدا باید بیع را اثبات کنید

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

بله شمامیتونی دادخواست فسخ قراردادبه لحاظ عدم توانایی بایع در انتقال سند وعدم بیع قطعی رو همراه با استرداد وجه به دفترخدمات قضایی بدین

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

معامله باطل بوده و قانونا میتوانید پیگیری کنید