مشاوره حقوقی رایگان - کتک و فوش توسط نامادری

سلام یکی از دوستای من توسط نامادریش مورد خشونت قرار گرفته
پدرش بیماری قلبی داره و نمیتونه همسرش رو طلاق بده چون قادر به پرداخت مهریش نیست
به خاله دایی عمو و عمه هم انقدر نزدیک نیس که بتونه در مورد این موضوع حرف بزنه
یک خواهر دیگه هم داره
باید چکار کنه میشه یه راه بگید براش؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر دوست شما به سن قانونی 18 سال نرسیده است می تواند با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و موضوع را پیگیری نماید.
و اگر به سن قانونی رسیده می تواند در زمان درگیری با 110 تماس بگیرد و با عنوان ضرب و شتم عمدی و توهین فحاشی شکایت کند که در این صورت دیگه پوست شما رو اذیت نمی کند.