مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و شتم توسط نامادری

سلام من دخترم 22 سالمه و در حال حاضر عقد هستم یه ماه پیش نامادری ام منو مورد ضرب و شتم و فحشا قرار داد در حالی که پدرم مسافرت بود و باعث کبودی و آسیب به صورت و بدنم شد من از ایشان شکایت کردم ولی الان که پدرم از مسافرت اومده میگه باید رضایت بدی و شکایتتو پس بگیری اگه رضایت بدم مطمئنم که بلاهای دیگه ای نامادریم به سرم میاره از طرفی هم مورد فشار و بدخلقی پدرم بخاطر رضایت ندادنم هستم باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

ازدادسراتقاضای صدورقرارترک تعقیب کن و به اون‌ها بگو رضایت دادم و دیگه باهاش کاری ندارم در حالی که می‌توانی ظرف 6 ماه مجدد اگر مورد ضرب و جرح قرار گرفتید همان پرونده را نیز به جریان بیندازید با صدور قرار ترک تعقیب متهم موقتاً محاکمه نمی‌شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
رضایت دادن یا رضایت ندادن شما یک امر کاملا شخصی است که شما بایستی با توجه به جوانب کار اقدام بفرمائید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تصمیم با شماست میتوانید رضایت ندهید یا تعهد بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است مشکل را دوستانه حل و فصل کنید.
اگر مجدد تکرار کرد می توانید شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شکایت خود را ادامه بدهید
و شما میتوانید با اخذ تعهد از ایشان در مرجع قضایی ، رضایت خود را اعلام نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

رضایت نده و زنگ بزن به 123 اورژانس اجتماعی