مشاوره حقوقی رایگان - طلاق برای اعتیاد به هروئین و شیشه

سلام خسته نباشید من 26 سالمه دو ساله ازدواج کردم و متوجه شدم که همسرم به هروئین و شیشه اعتیاد داره الان بیکاره و دست بزن داره و من هم کار نمیکنم من ما یکسال برای درمان به کنگره رفتیم ولی فایده نداشت و الان دو باره از طرف خود کلانتری تو خیابون گرفتتش و به کمپ فرستادن بعد از اومدن از کمپ باز مصرف کرده من میخوام مهریه و نفقه ام را ببخشم ولی خونه به منه اگر برای طلاق موافقت نکنه دادگاه میتونه خونه رو از من بگیره برای رضایت ایشون؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خونه اگر متعلق به زوج باشد بابت مهریه قابل توقیف نیست به جهت اینکه منزل مسکونی مستثنیات دین محسوب می شود.
شما می توانید نفقه و مهریه خود را مطالبه کنید و اگر زوج غیر از مستثنیات دین اموالی دارد توقیف کنید و اگر اموالی نداشت حکم جلب بگیرید که در نهایت زوج مجبور خواهد شد مهریه به صورت اقساطی پرداخت کند و اگر اقساط را پرداخت نکنه میره زندان.
برای طلاق نیز با توجه به اینکه زوجه اعتیاد دارد می توانید یا ارائه مدارک مربوط به کمپ و کنگره دادخواست طلاق بدهید که در این صورت دادگاه بدون بذل مهریه نیز با درخواست طلاق شما موافقت خواهد کرد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خونه اگر بنام خودت هست که نمی گیرند ولی اگر بنام اوست و شما مهریه را ببخشی فقط میتونی طلاق بگیری

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر دادگاه نمی تواند چنین اقدامی بکند
برای راهنمایی لازم در این خصوص با توجه به مبسوط بودن مساله از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم به صورت کامل به شما ارائه گردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نحوه انتقال خانه به شما به چه صورت بوده است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر اگر سند مالکیت خانه به اسم شما باشد شما مالک محسوب خواهید شد