مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث

سلام ما پنج پسر و سه دختر هستیم از بیست سال پیش تا الان زمین های کشاورزی پدری بین پسران تقسیم شده بود و هر برادری روی زمین های خود بود الان یکی از خواهر ها ارث خود را از زمین ها می خواهد و هیچ کدام ار برادرها حاضر نیستند ارثش را بدهند چون بعضی از بردادها میگن زمین من کم هستش باید کم بدم یا بعضی زیاد دارن باید زیاد بدن با این شرایط دادگاه چگونه سهم خواهر ها را از این بردارها میگیرد ممنون

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. تقسیم سهم الارث پسر دو برابر دختر از تمام اموال پدر یا مادر ارث می برد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید و بعد دادخواست تقسیم ترکه را به طرفیت ‌تمام ورثه اقامه نمایید

و اجرت المثل ایام تصرف هم قابل مطالبه است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
سهم الارث هر فردی در قانون معین شده و پسر قانونا دو برابر دختر سهم می برد ایشان باید درخواست انحصار وراثت و تحریر ترکه و سپس تقسیم ترکه تنظیم نمایند
و سپس دادخواست خلع ید و مطالبه اجرت المثل تنظیم کنند
در صورت تمایل از طریق مشاوره با بنده تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام تقاضای تقسیم ترکه کنید تا بررسی شود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به میزان حقشون با نظر کارشناس حقشونو ندید ضرر می کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پدرتان در زمان حیات خود تقسیم کرده باشد بقیه وراث نمی توانند ادعایی داشته باشند ولی اگر بعد از فوت خودتان تقسیم کرده باشید در این صورت بقیه وراث می توانند با اخذ گواهی انحصار وراثت سهم خود را مطالبه کنند.