مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج با شخصی که زندان است

سلام قرار بود با کسی که دوسش دارم ازدواج کنم بنا به دلایلی ایشان زندان هستن و الان یک ماه دقیق هستش که زندان هستن بعد تعطیلات قراره که حکم دقیق رو بدن و از انجا که معلومه زیاد زندان دارد .
و یک نامه به داخل حرم امام رضا انداختم به نیت اینکه کمک کنن برای کاوه و ازدواج مان
میخواستم بدونم آیا میشه داخل زندان عقد کرد ؟
چون ایشان اهل کرمانشاه هستن و راه دوره من مشهدم میخواستم بدونم که چکار کنم آیا از اینجا میشه کاری انجام داد که مراحل عقد و ازدواج انجام بشه یا نه ؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی سوالتان را یکبار دیگر هم مطرح نموده بودید
باید به زندان کرمانشاه در این خصوص درخواست بدهید و با رئیس زندان رایزنی نمایید در صورتی که نمی توانید به کرمانشاه مراجعه نمایید به یکی وکالت دهید تا شما را به عقد این آقا در بیاورد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای ازدواج باید از زندان مرخصی بگیرد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بله داخل زندان هم میتونید عقد دائم داشته باشید زن و شوهر در زندان در اتاق های مخصوص و محرمانه و می‌توانند نزدیکی هم داشته باشند که معمولا ماهی یکبار است .
از طریق اجرای احکام زندان این را پیگیری کنید